Agenda

Lazy Sonnie Afternoon, Sessie 2023-APRIL, Helden van Son en Breugel

 t/m

Zoals uit de naam al blijkt ademt Lazy Sonnie Afternoon een relaxte sfeer uit.  Onder het genot van een drankje kan er genoten worden van puike akoestische live muziek.

Na het grote succes van de 1e edtie, met als verrassende gasten Cornelis Le Mair, Julia Evers en Aris Weel, presenteert Lazy Sonnie Afternoon de 2e editie van de "Helden van Son en Breugel".  Op deze avond zullen onze bekende dorpsgenoten Hans Gaillard, Nancy van Heeswijk en George Blanken acte de présence geven in het "thuis theater" van Lazy Sonnie Afternoon, de Kapelzaal van La Sonnerie.....!!!

In theatervorm zullen geanimeerde gesprekken gevoerd gaan worden , waarbij iedere artiest een aantal liedjes ten gehore brengen, begeleid door onze huisband Caponata. Uiteraard worden de artiesten uitgedaagd om uit hun comfort zone te komen en zullen met genres komen dat het aanwezige publiek zal verrassen.  

Kortom, een evenement dat u niet mag missen, de kosten voor deze avond bedragen slechts € 10,00 p.p.
Vorig jaar was de avond heel snel uitverkocht, dus koop snel hier uw kaartjes, of mail of bel, want vol is vol..!!!

Het programma begint om 20:00 uur exact, de zaal is geopend vanaf 19:30 uur, 

koop hier uw ticket

Pasen, Brunch en Diner 1e paasdag

 t/m

Paasbrunch la Sonnerie
Op 1e Paasdag, zondag 9 april,  organiseert la Sonnerie wederom een gezellige Paasbrunch. zodat u met de hele familie kunt genieten van deze gezellige dag. Wij ontvangen u graag om 12.00 uur waarna u kunt genieten van warme en koude gerechten in buffetvorm.  Als afsluiter mag het dessertbuffet natuurlijk niet ontbreken! Bij mooi weer serveren we de brunch, lekker buiten op ons terras.

Zie bijlage voor de inhoud van de paasbrunch

Paasbrunch Volwassenen € 37,50    
Kinderbrunch t/m 12 jaar  € 20,00


Paasdiner la Sonnerie
Op 1e Paasdag, zondag 9 april, serveren we een speciaal 4-gangen paasdiner, zie onderstaand  menu:

Kalfspastrami met Sushirijst, krokante zwezerikblokjes en een kerrie mayonaise
Ravioli’s van scampi's met spinazie, schaaldierenbouilon en een schuim van Parmezaan
Lamskoteletjes met rode lamscurry, geroosterde groene asperges en parel cous cous
Paas dessert "la Sonnerie"

De kosten voor bovenstaand paasmenu bedragen € 49,50

Konings- / Oranjebal in la Sonnerie

 t/m

Aan de vooravond van Koningsdag bruist het in Son en Breugel van de bezigheden. Het Oranje comité zorgt met diverse vrijwilligers voor een uitgebreid en gevarieerd programma op Koningsdag zelf.

La Sonnerie organiseert samen met het Oranje comité op woensdagavond 26 april een knallend Oranjebal in de Kapelzaal van La Sonnerie. Dit jaar wordt de muzikale invulling van deze avond verzorgd door een band die de afgelopen jaren al diverse keren voor geslaagde avonden heeft gezorgd waarbij het dak van de Kapelzaal er bijna vanaf ging. , Get Back 2 

Een optreden van Get Back 2 is een ontmoeting met vier gepassioneerde muzikanten. Met speels gemak laten zij de muziek van the sixties and seventies opnieuw beleven. Moeiteloos worden stevige rocksongs afgewisseld met oorstrelende ballads, en met kleine uitstapjes naar recente evergreens.

Geen optreden is voorspelbaar, behalve de muzikale kwaliteit en het plezier bij de muzikanten en hun publiek.Get Back 2 speelt een eigenzinnig repertoire dat uitnodigt tot luisteren en verleidt tot dansen. En de "classics"  komen allemaal voorbij: van Beatles tot Zeppelin. Soms brutaal bewerkt, maar meestal verrassend dicht tegen het origineel. Wie niet beter weet ervaart tijdens een avond Get Back 2 dat Janis Joplin, John Bonham, John Entwisle en Jimi Hendrix nog even onder ons zijn.

Nog niet overtuigd? Kom dan zelf op Koningsnacht naar la Sonnerie, iedereen is welkom op deze avond die begint om 21:00 uur. De zaal is geopend vanaf om 20:30 uur 

Entree gratis

Voor meer informatie over Getback2, zie

Koningsdag - Rikconcours

 t/m

Al jarenlang organiseert la Sonnerie op de ochtend van Koningsdag in samenwerking met het Oranjecomitee een traditioneel rikconcours. Door de Coronaperikelen heeft dit de laatste 3 jaar helaas niet door kunnen gaan.

Dit jaar is het rikconcours dus weer helemaal terug. Iedereen is van harte welkom en vooral ook onze senioren. Doe gezellig mee, want hoe meer deelnemers hoe leuker het wordt. Het begint om 10:00 uur en direct na het laatste spelletje is de prijsuitreiking. Deelname is gratis en de oranjesoezen en oranjebitter zullen uiteraard niet ontbreken.

Aanmelden
Graag vooraf aanmelden via la Sonnerie, loop even binnen, bel naar 0499-460222 of mail naar info@sonnerie.nl

Rik je mee...?

Lazy Sonnie Afternoon, Sessie 2023 - JUNI, OUTDOOR

 t/m

Zoals uit de naam al blijkt ademt Lazy Sonnie Afternoon een relaxte sfeer uit.  Onder het genot van een drankje kan er genoten worden van puike akoestische live muziek.

Bij deze juni sessie verhuizen we met ons podium naar buiten, naar de Kapeltuin van la Sonnerie. In een intieme setting zullen daar, hopelijk onder een stralende zon, de optredens plaatsvinden. 

Wij vragen wij u om uiterlijk 15:00 uur aanwezig te zijn, zodat we klokslag 15:30 uur met het programma kunnen starten.  Na afloop van het concert kan er in de Kapeltuin van la Sonnerie nog  uitgebreid na geborreld worden waarbij ook de inwendige mens niet vergeten wordt. Het is niet uitgesloten dat daar nog spontaan instrumenten ter hand worden genomen….

Het entertainment op deze middag wordt T.z.t bvekend gemaakt.

In tegenstelling tot voorgaande Lazy Sonnie middagen is deze sessie niet vrij toegankelijk, maar vragen wij een entreeprijs van € 10,00. De vrijwillige bijdrage via zogenaamde tipyar komt hiermee uiteraard te vervallen.
Kom tijdig, vol is vol..!


Lees meer...

Wijnfestijn - Editie 2 ( vooraankondiging )

 t/m

Na het grote succes van ons 1e wijnfestijn hebben wij besloten om hier voor komend jaar een vervolg aan te geven. Noteer daarom zondag 11 juni alvast in uw agenda's

Het voorterrein van La Sonnerie zal dan wederom worden omgebouwd tot één grote openlucht wijnbar.
Met een glas en een plankje die uitgereikt wordt aan de ingang kun je de hele middag diverse wijn - spijs combinaties ontdekken. Laat je onder het genot van muziek, bourgondisch verwennen met overheerlijke kaasplankjes en culinaire gerechten! Veel wijnen te proeven met heerlijke hapjes en daarbij advies van onze vinologen....  Ook zal onze wijnwinkel `Parallel wijnen` gedurende de gehele dag geopend zijn.

Het belooft een gezellige middag te worden met vooral wijn uit Nederland, België, Duitsland en Italië.

Natuurlijk zal er ook muziek aanwezig zijn zodat je echt het gevoel krijgt in een wijnbar te zijn. Meld je alvast aan voor deze dag, nadere informatie volgt spoedig.  Tickets: €9,50 voor de entree (incl. glas)

Houdt deze website in de gaten voor verdere informatie...! Lazy Sonnie Festival 2023, Editie 6 ( vooraankondiging )

 t/m

Het succes van alle voorgaande Lazy Sonnie Afternoon Festivals heeft ervoor gezorgd dat we ook dit jaar hier een vervolg op krijgen en wel op zondag 2 juli a.s.  vanaf 14:30 uur. Een Full Electric Festival, buiten op het gras in de voortuin van la Sonnerie, Een Festival dat na de successen van voorgaande jaren niet meer mag ontbreken op onze agenda.

Lazy Sonnie Afternoon kan melden dat er momenteel gewerkt wordt aan de line up voor dit buitenfestival. Afwisselend, nationaal en internationaal, bekend en onbekend, jong en oud. Net als in voorgaande jaren voor iedereen wat wils. Nieuwsgierig? We houden het nog even voor onszelf. Hou de berichtgeving in de gaten.


Lees meer over Lazy Sonnie Afternoon

Barbecue Spektakel 2023 ( vooraankondiging )

 t/m

Ook dol op barbecueën? Benieuwd naar de nieuwste trends en culinaire hoogstandjes?

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus wordt bij Kloosterhotel la Sonnerie in het centrum van Son en Breugel het Barbecue-spektakel gehouden. Met topkoks en gedreven teams, de lekkerste gerechten en de leukste trends. Gezelligheid is er ook volop met muziek en kindervermaak. Zie hoe de beste barbecue-masters het tegen elkaar opnemen tijdens het WBQA open Nederlandse BBQ kampioenschappen.
Verdere informatie volgt in de loop van het jaar
Toegang gratis

Lees meer over het Barbecue Spektakel