Agenda

Keftival, mini-festival o.l.v. Kevin Bachus

 t/m

Muziekmiddag in de Kapelzaal van la Sonnerie onder leiding van de Sonse Kevin Bachus. Het 1e Keftival in 2018 is dusdanig in smaak gevallen dat het dit jaar weer een vervolg krijgt.

De muzikale invulling van deze middag ligt in de handen van Kevin Bachus zelf, in samenwerking met diverse muzikale vrienden. Aan de exacte invulling van deze middag wordt momenteel nog gewerkt en zal zo spoedig mogelijk gepubliceerd worden.

Het mini-festival begint om 15:00 uur, inloop vanaf 14:30 uur
De entree voor deze middag is vrij

Lees meer over Kevin Bachus

Lazy Sonnie Afternoon, Sessie 2019 - November

 t/m

Zoals uit de naam al blijkt ademt Lazy Sonnie Afternoon een relaxte sfeer uit. De aanvang is steeds 15.30 uur, zaal is vanaf 15:00 uur geopend. Onder het genot van een drankje kan er genoten worden van puike akoestische live muziek. De entree is vrij, maar om het kwalitatief hoogstaand programma van Lazy Sonnie Afternoon mogelijk te maken vragen wij via een tip jar (fooienpot, zoals in Amerika gebruikelijk is) een minimale bijdrage van € 5,00 pp. Na afloop kan er in de Bar/Lounge van la Sonnerie nageborreld worden waarbij ook de inwendige mens niet vergeten wordt. Het is niet uitgesloten dat daar nog spontaan instrumenten ter hand worden genomen….

Op zondag 3 november wordt de November editie van het nieuwe Lazy Sonnie Afternoon seizoen gehouden , reserveer deze datum alvast in uw agenda...!

Het entertainment op deze middag wordt verzorgd door:
Hoofdprogramma: Jennifer Porter ( USA )
Voorprogramma:  Iris Penning ( NL )
Ook deze middag is, zoals u van Lazy Sonnie Afternoon gewend bent, vrij toegankelijk

      

Lees meer over Lazy Sonnie Afternoon

Bierproeverij November

 t/m

Speciaal voor de bierliefhebbers organiseert la Sonnerie onder deskundige leiding van
een gediplomeerd biersommelier een bierproeverij met 5 verschillende bieren.
Bij de bieren worden door de keuken van La Sonnerie bijpassende gerechtjes geserveerd.

De kosten voor deze proeverij bedragen € 28,50 pp ( incl. bieren / hapjes )

Inschrijven via:
E-mail: Info@sonnerie.nl of Bel: 0499-460222

Wijnklas, thema Italiƫ

 t/m

Maandelijks organiseert Marianne van den Hurk, gastronoom-sommelier en RV vinoloog, interessante workshops in Kloosterhotel la Sonnerie. Tijdens deze workshops, die ieder één avond duren, wordt u op een gezellige en informele wijze geïnformeerd over diverse leerzame onderwerpen.
Tijdens de workshop van woensdag 20 november wordt u meegenomen naar Noord-Italië, waar u wordt bijgepraat over de wijnen uit deze streek, vergezeld met typisch Italiaanse gerechtjes.
De kosten voor deze workshop bedragen € 45,00 p.p.

Aanmelden via: E-mail: info@sonnerie.nl  of  telefoon: 0499-460222

Lazy Sonnie Afternoon, Sessie 2019 - December

 t/m

Zoals uit de naam al blijkt ademt Lazy Sonnie Afternoon een relaxte sfeer uit. De aanvang is steeds 15.30 uur, zaal is vanaf 15:00 uur geopend. Onder het genot van een drankje kan er genoten worden van puike akoestische live muziek. De entree is vrij, maar om het kwalitatief hoogstaand programma van Lazy Sonnie Afternoon mogelijk te maken vragen wij via een tip jar (fooienpot, zoals in Amerika gebruikelijk is) een minimale bijdrage van € 5,00 pp.  Na afloop kan er in de Bar/Lounge van la Sonnerie nageborreld worden waarbij ook de inwendige mens niet vergeten wordt. Het is niet uitgesloten dat daar nog spontaan instrumenten ter hand worden genomen….

Op zondag 1 september wordt de 1e editie van het nieuwe Lazy Sonnie Afternoon seizoen gehouden wordt, reserveer deze datum alvast in uw agenda...!

Het entertainment op deze middag wordt verzorgd door:
Hoofdprogramma: Guy Verlinde (BE)
Voorprogramma:  Ray Stepien ( Eindhoven )
Ook deze middag is, zoals u van Lazy Sonnie Afternoon gewend bent, vrij toegankelijk.      


Lees meer over Lazy Sonnie Afternoon

Vocalgroup Just Us - An a Capella Christmas

 t/m

Op deze zondagmiddag verzorgt Vocalgroup Just Us uit Veldhoven in onze Kapelzaal een kerstconcert onder de naam van "An a Capella Christmas". Just Us is opgericht in 1985 onder naam "Da Capo" en verzporgt derhalve al meer dan 30 jaar close harmony op top niveau!

De voorstelling begint om 15:30 uur, inloop vanaf 15:00 uur
De entree voor deze middag is vrij, wel wordt er om een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Lees meer over Vocalgroup Just Us

Kerst in la Sonnerie 2019

 t/m

Ook dit jaar biedt Kloosterhotel la Sonnerie met Kerstmis diverse mogelijkheden voor onze gasten.
Voor gasten die willen blijven overnachten hebben wij speciale Kerstarrangement, vraag hiervoor informatie aan bij onze receptie via info@sonnerie.nl of telefonisch via 0499-4602222

Kerstavond
Op Kerstavond, dinsdag 24 december is onze keuken vanaf 18:00 uur geopend met een beperkte kaart en dineert u in onze Refterzaal.

1e Kerstdag
Op 1e Kerstdag serveren wij een kerstlunchmenu voor de hele familie vanaf 12:00 uur in onze Brasserie,
en vanaf 18:00 uur een gastronomisch Kerstdiner in zowel onze  Kapelzaal en in onze Brasserie.  

2e Kerstdag
Op 2e Kerstdag zijn wij vanaf 12:00 uur geopend met een beperkte lunchkaart in onze Bar-Lounge. Daar kunt u ook terecht voor warme chocomelk met slagroom en heerlijk gebak en heeft u de mogelijkheid om gezellig te borrelen.  Vanaf 18:00 uur serveren wij ons Kerstdiner in onze Brasserie.

De exacte invulling van het kerstmenu en arrangementen volgt zo snel mogelijk

Lees meer...

Sylvesterparty 2019 / 2020

 t/m

Sinds jaar en dag organiseert Hotel Restaurant la Sonnerie op oudjaarsavond een uniek oud-op-nieuw feest middels een spectaculaire Sylvesterparty. Dit jaar vindt dit plaats op dinsdagavond 31 december.

Vier samen het begin van het nieuwe jaar in een prachtige accommodatie met een avond met overheerlijk eten, drinken, live - entertainment, een DJ en natuurlijk een toost op het nieuwe jaar.  


Lees meer over de Sylvesterparty

Bierproeverij Januari

 t/m

Speciaal voor de bierliefhebbers organiseert la Sonnerie onder deskundige leiding van
een gediplomeerd biersommelier een bierproeverij met 5 verschillende bieren.
Bij de bieren worden door de keuken van La Sonnerie bijpassende gerechtjes geserveerd.

De kosten voor deze proeverij bedragen € 28,50 pp ( incl. bieren / hapjes )

Inschrijven via:
E-mail: Info@sonnerie.nl of Bel: 0499-460222

Lees meer...

Diner Carnavalesk 2020

 t/m

Mede door het grote succes van voorgaande jaren zal het Diner Carnavalesk in de Kapelzaal van La Sonnerie ook in 2020 een vervolg gaan krijgen. Dit culinair hoogstaand diner zal gaan plaatsvinden op dinsdagavond 28 januari 2020

Voor een vriendelijk bedrag van € 59,55 per persoon (excl. drankjes) kunt u deelnemen aan een gastronomisch 5-gangen diner. Leden van de Raad van Elf zullen het team van La Sonnerie assisteren in de bediening. Tijdens het diner worden er verrassende optredens verzorgd door enkele artiesten.

Wilt u graag deelnemen aan dit diner en CV de Krutjesrapers ondersteunen, dan kunt u zich aanmelden via info@sonnerie.nl en per persoon een bedrag van € 59,55 storten op rekeningnummer NL75 RABO 0148 2803 74 van La Sonnerie ovv “Carnavalesk Diner”. Eventuele dieetwensen kunt u ook per mail doorgeven via bovenstaand mailadres.

Lazy Sonnie Song Night

 t/m

Noteer deze datum nu al in uw agende, vanwege het grote succes van de voorgaande edities in 2018, krijgt de LAZY SONNIE SONG NIGHTook in 2020 een vervolg.

Op zaterdag 09 mei a.s. is het zover, tussen 21:00 - 23:30 uur treden zo'n diverse op! In een continue stroom is het een komen en gaan van artiesten die solo, duo of als trio twee nummers ten gehore brengen. De toegang is zoals u van Lazy Sonnie Afternoon gewend bent vrij. Wel wordt er tijdens de optredens via een tip jar (fooienpot, zoals in Amerika gebruikelijk is) een vrijwillige bijdrage gevraagd om de activiteiten van Lazy Sonnie mogelijk te kunnen maken.

Vanaf 23:30 uur gaat de Songnight over in een gezellige buurt- en dansavond, onder leiding van DJ Peter Janssen.

Lees meer over Lazy Sonnie Afternoon