Agenda

Benefietavond Wheelers4Bram

 t/m

Op donderdagavond 28 maart a.s. vindt een sponsor-avond plaats voor het onderzoek naar een genezing van Duchenne Spierdystrofie en het verbeteren van de levenskwaliteit van alle patiënten en Bram van Beeck in het bijzonder.

Het MTB-team Wheelers4Bram fietst speciaal voor Bram in 7 dagen door 5 landen. Duchenne Heroes is een meerdaagse mountainbiketocht die je niet alleen in je benen voelt, maar ook in je hart. Daarmee wordt aan honderden kinderen die lijden aan de slopende spierziekte Duchenne hoop gegeven op een medicijn.

Door Kloosterhotel la Sonnerie worden walking Diner Hapjes geserveerd terwijl de avond wordt muzikaal opgeluisterd door de band Caponata. Gedurende de avond vindt er nog een veiling plaats. De volledige opbrengst komt ten goede aan het onderzoek naar Duchenne.

Kaartjes a € 25,00 p.p. kunnen besteld worden via bosmanmargot@gmail.com

Lees meer over Wheelers4Bram

Lazy Sonnie Afternoon, Sessie 2019 - April

 t/m

Zoals uit de naam al blijkt ademt Lazy Sonnie Afternoon een relaxte sfeer uit. De aanvang is steeds 15.30 uur, zaal is vanaf 15:00 uur geopend. Onder het genot van een drankje kan er genoten worden van puike akoestische live muziek. De entree is vrij. Wel wordt er tijdens de optredens via een tip jar (fooienpot, zoals in Amerika gebruikelijk is) een vrijwillige bijdrage gevraagd om een en ander mogelijk te kunnen maken. Na afloop kan er in de Bar/Lounge van la Sonnerie nageborreld worden waarbij ook de inwendige mens niet vergeten wordt. Het is niet uitgesloten dat daar nog spontaan instrumenten ter hand worden genomen….

Op de April editie van Lazy Sonnie Afternoon van 2019 presenteren wij:
Support Act:   Jeffrey Straker ( Canada )
Hoofdact:       Amanda Rheaume ( Canada )


Lees meer over Lazy Sonnie Afternoon

Bierproeverij

 t/m

Maak kennis met “bier stachelen”

Speciaal voor de bierliefhebbers organiseert la Sonnerie onder deskundige leiding van
een gediplomeerd biersommelier een bierproeverij met 6 verschillende bieren.
Bij de bieren worden bijpassende gerechtjes van de Big Green Egg geserveerd.

De kosten voor deze proeverij bedragen € 32,50 pp ( incl. bieren / hapjes )

Inschrijven via:
E-mail: Info@sonnerie.nl of Bel: 0499-460222

Paasbrunch 1e paasdag

 t/m

Paasbrunch la Sonnerie

Op zondag 21 april organiseert la Sonnerie wederom een gezellige Paasbrunch. zodat u met de hele familie kunt genieten van deze gezellige dag. Wij ontvangen u graag om 12.00 uur waarna u kunt genieten van warme en koude gerechten in buffetvorm.  Als afsluiter mag het dessertbuffet natuurlijk niet ontbreken! Bij mooi weer serveren we de brunch, lekker buiten op ons terras.

Zie inhoud van onze paasbrunch


Paasbrunch Volwassenen € 32,50    
Kinderbrunch t/m 12 jaar  € 17,50

Paasdiner 1e en 2e paasdag

 t/m

Tijdens het gehele Paasweekend kunt u vanaf 18:00 in ons restaurant terecht voor uw à la carte diner.  Naast diverse koude voorgerechten, warme voorgerechten en soepen, vindt u ook heerlijke vlees- en visgerechten op onze menukaart.

Daarnaast kunt u ook genieten van een Speciaal 4-gangen Paasmenu, voor € 45,00 per persoon, inclusief een Paas aperitief.   Voor de kinderen serveren wij een 3-gangen Paasmenu a € 17,50 p.p.
 
Reserveer nu!


Lees meer...

Konings / Oranjebal in la Sonnerie

 t/m

Op Koningsnacht, vrijdag 26 april as. organiseert la Sonnerie in samenwerking met het Oranje comité een gezellig Oranjebal in de Kapelzaal van la Sonnerie.

De muzikale invulling van deze avond wordt verzorgd door Martin Stone.

Tegen de klok van middernacht zal er een toast  worden uitgebracht op onze majesteit.  

Entree gratis, aanvang 20:30 uur zaal open om 20:00 uur


Lees meer...

Koningsrikken in la Sonnerie

 t/m

In samenwerking met het Oranje comité Son en Breugel organiseert la Sonnerie voor jong en oud het tradionele Koningsrikken.  Wij ontvangen u met een kopje koffie met oranjesoes, terwijl u in de pauze getrakteerd wordt op een glaasje oranjebitter
U speelt een tweetal rondes van 15 potjes, waarna de organisatie de score kan opmaken.
Tijdens het wachten zal Rob Verschuren, eenieder wel bekend, een van zijn smeuige verhalen vertellen.

Aansluitend staat de prijsuitreiking met diverse leuke prijzen gepland .

Opgave graag vooraf via de receptie van la Sonnerie, telefonisch via 0499-460222 of via de mail:  info@sonnerie.nl
Deelname is gratis

Lazy Sonnie Song Night

 t/m

Vanwege het grote succes van de eerste LAZY SONNIE SONG NIGHT in 2018, krijgt deze avond in 2019 een vervolg.

Op zaterdag 12 mei a.s. is het zover, tussen 21:00 - 23:30 uur treden zo'n 12 acts op! In een continue stroom is het een komen en gaan van artiesten die solo, duo of als trio twee nummers ten gehore brengen. De toegang is zoals u van Lazy Sonnie Afternoon gewend bent vrij. Wel wordt er tijdens de optredens via een tip jar (fooienpot, zoals in Amerika gebruikelijk is) een vrijwillige bijdrage gevraagd om de activiteiten van Lazy Sonnie mogelijk te kunnen maken.

Lees meer over Lazy Sonnie Afternoon

Moederdag Diner

 t/m

Verras je vrouw of moeder met moederdag met een etentje in la Sonnerie.
Met moederdag kunt u, indien gewenst, gewoon la carte dineren in de Brasserie van la Sonnerie of bij mooi weer heerlijk buiten op ons terras aan de Grote Beek. Naast diverse koude voorgerechten, warme voorgerechten en soepen, vindt u ook heerlijke vlees- en visgerechten op onze menukaart.

Daarnaast kunt u ook genieten van een speciaal 4-gangen moederdagmenu !
€ 42,50 per persoon
 
Reserveer nu!


Lees meer...

Smartlapfestival 2019

 t/m

Wat ooit begon als een gezellig middagje ‘’Rondje Muziek ‘’ in de Kapelzaal van la Sonnerie is inmiddels uitgegroeid naar een landelijk bekend Smart en Levensliedfestival, voor koren en zanggroepen, waarvoor men graag vanuit heel Nederland naar Son en Breugel toekomt om deel te nemen.

Ook dit  jaar hebben de organisatoren weer een 12-tal zanggroepen uitgenodigd die op deze dag in Son het Smart- en Levenslied komen bezingen. Deze koren komen verspreid uit heel het land naar Son om ‘’hun lief en leed‘’ met het publiek te  delen.

De deelnemende koren van 2019 zijn:
SLK de Kruikenzangers (Tilburg), Vrienden SLK Dongen , SLK RAWAZZI (Son en Breugel), Zangkoorts (Breda), SLK.Tranen met tuiten (Hoogvliet), SLK de Belle Donna's ( Den Bosch), De Waredo's( Dodewaard), SLK.'t Ploegje( Doornenburg), 't Heydse vismaatjeskoor (Ter Heyde), SLK Efkes schruwwe, (Aalst-Waalre),  Gelegenheidskoor de Noordzangers( Ridderkerk), Koor Nieuw Zuid, Rotterdam


Toegang gratis

Lees meer over het Smartlapfestival

Lazy Sonnie Afternoon, Sessie 2019 - Juni

 t/m

Zoals uit de naam al blijkt ademt Lazy Sonnie Afternoon een relaxte sfeer uit. De aanvang is steeds 15.30 uur, zaal is vanaf 15:00 uur geopend. Onder het genot van een drankje kan er genoten worden van puike akoestische live muziek. De entree is vrij. Wel wordt er tijdens de optredens via een tip jar (fooienpot, zoals in Amerika gebruikelijk is) een vrijwillige bijdrage gevraagd om een en ander mogelijk te kunnen maken.

Bij mooi weer wordt deze juni-editie buiten in de Kapeltuin georganiseerd, onder het genot van een drankje en diverse hapjes van de Barbecue

Het entertainment op deze middag wordt verzorgd door:
Good lovelies ( Canada )
Leave Rapids ( Canada )
Caponata ( Nederland )
Ook deze middag is, zoals u van Lazy Sonnie Afternoon gewend bent, vrij toegankelijk.      

Lees meer over Lazy Sonnie Afternoon

BBQ- Team de Daltons presenteert: Daddy Cool

 t/m

Zondagmiddag, 16 juni a.s. organiseert BBQ team de Daltons in samenwerking met la Sonnerie een barbecuemiddag in de Kapelzaal met als thema “Daddy Cool”

Deze middag start om 14:00 uur en duurt tot 16:00 uur.
De all-in kosten voor deze avond bedragen € 25,00 p.p. ( excl. drankjes)

Inschrijving via de receptie van la Sonnerie ( 0499-460222 ) of via info@sonnerie.nl 

Lees meer...

Lazy Sonnie Afternoon, Festival

 t/m

Het succesvolle derde Lazy Sonnie Afternoon Festival van vorig jaar heeft ervoor gezorgd dat we ook dit jaar hier een vervolg op krijgen en wel op zondag 7 juli a.s.  

Ook dit jaar weer een heus festival, buiten op het gras in de voortuin van la Sonnerie, Full Electric.  Een Festival dat na de successen van voorgaande jaren niet meer mag ontbreken op onze agenda. 

De Lineup voor 2019 wordt in een later stadium bekendgemaakt.

Lees meer over Lazy Sonnie Afternoon

Barbecue Spektakel 2019

 t/m

Ook dol op barbecueën? Benieuwd naar de nieuwste trends en culinaire hoogstandjes?
Op zaterdag 17 en zondag 18 augustus wordt bij Kloosterhotel la Sonnerie in het centrum van Son en Breugel het Barbecue-spektakel gehouden.
Met topkoks en gedreven teams, de lekkerste gerechten en de leukste trends. Gezelligheid is er ook volop met muziek en kindervermaak. Zie hoe de beste barbecue-masters het tegen elkaar opnemen tijdens het WBQA open Nederlandse BBQ kampioenschappen.
Toegang gratis

Lees meer over het Barbecue Spektakel

Stanza zingt en speelt Willem Willink

 t/m

In het tv-seizoen 2017/2018 bracht De Wereld Draait Door een ode aan dichter, schrijver Willem Wilmink. In menig programma kon je de uitvoering van een gedicht of lied van hem horen. Die gedichten en liedteksten zijn stuk voor stuk pareltjes en grote artiesten als Herman van Veen, Boudewijn de Groot, Wieteke van Dort en Joost Prinsen hebben teksten van hem ten gehore gebracht. 

Al veel eerder dan DWDD besloten Erik van Dijck en Jos van Oorschot van STANZA om met het dichtwerk en de liedteksten van Wilmink aan de slag te gaan: de verhalen voor kinderen en die over zijn oorlogsverleden, protestliederen en uiteraard veel krachtige poëzie over de liefde. 

STANZA bracht eerder goed ontvangen programma’s met liedjes van Bram Vermeulen en Belgische Helden. De band bestaat behalve uit Erik van Dijck, zang, gitaren en toetsen en Jos van Oorschot, zang en gitaren uit Ruud Sempel, bas en Kees de Wit, blaasinstrumenten en percussie.

Toegang vrij, wel wordt er tijdens het optreden via een tip jar (fooienpot, zoals in Amerika gebruikelijk is) om een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Lees meer over Willem Wilmink

Keftival, mini-festival o.l.v. Kevin Bachus

 t/m

Muziekmiddag in de Kapelzaal van la Sonnerie onder leiding van de Sonse Kevin Bachus. Het 1e Keftival in 2018 is dusdanig in smaak gevallen dat het dit jaar weer een vervolg krijgt.

De muzikale invulling van deze middag ligt in de handen van Kevin Bachus zelf, in samenwerking met diverse muzikale vrienden. Aan de exacte invulling van deze middag wordt momenteel nog gewerkt en zal zo spoedig mogelijk gepubliceerd worden.

Het mini-festival begint om 15:00 uur, inloop vanaf 14:30 uur
De entree voor deze middag is vrij

Lees meer over Kevin Bachus