Agenda

Barbecue Spektakel 2022 ( vooraankondiging )

 t/m

Ook dol op barbecueën? Benieuwd naar de nieuwste trends en culinaire hoogstandjes?
Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus wordt bij Kloosterhotel la Sonnerie in het centrum van Son en Breugel het Barbecue-spektakel gehouden.
Met topkoks en gedreven teams, de lekkerste gerechten en de leukste trends. Gezelligheid is er ook volop met muziek en kindervermaak. Zie hoe de beste barbecue-masters het tegen elkaar opnemen tijdens het WBQA open Nederlandse BBQ kampioenschappen.
Verdere informatie volgt in de loop van het jaar
Toegang gratis

Lees meer over het Barbecue Spektakel

Basis wijnkennis voor beginners ( SEPTEMBER 2022 )

 t/m

De absolute basic must knows over wijn..

Tijdens deze cursus neemt Vinoloog Marianne vd Hurk je mee op een prachtige wijnreis en maakt van jou een echte wijnkenner. De kennis komt ook van pas wanneer je niet beroepsmatig met wijn te maken hebt.  
Dan kun je eindelijk eens serieus aan de slag met een wijnkaart in een restaurant.

Je leert over de verschillende soorten wijnen ...  lees hier verder

Wedding Event 2021

 t/m

Wedding Event in Kloosterhotel la Sonnerie, we help to make your dreams come true....

Always Forever organiseert vol enthousiasme een Trouw Beurs Event bij Kloosterhotel la Sonnerie.
Wat is nou leuker dan inspiratie opdoen voor je bruiloft bij de leukste trouwbeurzen in de regio? Bij ons geen agressieve verkooppraatjes maar eerlijke, enthousiaste ondernemers met passie voor hun vak. Betrouwbaarheid en een gemoedelijke sfeer staan voorop. Wij hebben de leukste bedrijven uit de trouwsector voor jullie verzameld. Laat je vrijblijvend informeren en inspireren voor jullie huwelijk. Terwijl je op onze trouwbeurs bent kan je ongestoord genieten van de bruidsmode die doorlopend wordt gepresenteerd op onze podia.

Kom kijken, proeven en rondneuzen, zondag 18 september van 11.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis, inclusief een goodiebag.  Wil je zeker zijn van deze goed gevulde goodiebag? Meld je vooraf aan, dan leggen wij hem voor je apart.

Voor meer informatie ga naar Always & Forever.

Voor meer informatie zie: