Agenda

Lazy Sonnie Afternoon, Sessie 2022 - JUNI, OUTDOOR

 t/m

Zoals uit de naam al blijkt ademt Lazy Sonnie Afternoon een relaxte sfeer uit.  Onder het genot van een drankje kan er genoten worden van puike akoestische live muziek.

Bij deze juni sessie verhuizen we met ons podium naar buiten, naar de Kapeltuin van la Sonnerie. In een intieme setting zullen daar, hopelijk onder een stralende zon, de optredens plaatsvinden. 

Wij vragen wij u om uiterlijk 15:00 uur aanwezig te zijn, zodat we klokslag 15:30 uur met het programma kunnen starten.  Na afloop van het concert kan er in de Kapeltuin van la Sonnerie nog  uitgebreid na geborreld worden waarbij ook de inwendige mens niet vergeten wordt. Het is niet uitgesloten dat daar nog spontaan instrumenten ter hand worden genomen….

Het entertainment op deze middag wordt verzorgd door:
Voorprogramma:  Phemian
Hoofdprogramma: Bjorn van de Doelen

In tegenstelling tot voorgaande Lazy Sonnie middagen is deze sessie niet vrij toegankelijk, maar vragen wij een entreeprijs van € 10,00. De vrijwillige bijdrage via zogenaamde tipyar komt hiermee uiteraard te vervallen.
Kom tijdig, vol is vol..!


Lees meer...

Vaderdag

 t/m

Neem je vader met Vaderdag, zondag 20 juni a.s., gezellig mee en trakteer hem samen met het gehele gezin op een lunch of diner. In de Brasserie van la Sonnerie of bij mooi weer heerlijk buiten op één van onze terrassen aan de Grote Beek.

Lunch

Vanaf 12:00 uur is onze keuken geopend voor de a-la-carte lunch onze Brasserie en bij mooi weer buiten op ons zonnige terras aan de grote Beek.  Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten van onze lunchkaart.
Kijk in onze kleine kaart voor alle mogelijkheden.

Diner

Speciaal voor vaderdag heeft chef-kok Hans van de Loo een mooi 4-gangen vaderdagmenu samengesteld à € 47,50 incl. aperitief.  Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten dineren op ons terras aan de Grote Beek, en anders in onze Brasserie.  U kunt,  indien gewenst, ook gewoon la carte dineren, zie hiervoor onze menukaart.
 
Reserveer tijdig, vol is vol..!


Lees meer...

Wijnfestijn - Editie 1

 t/m

Ons 1ste wijnfestijn is een feit

Op zondag 26 juni zal het voorterrein van La Sonnerie worden omgebouwd tot één grote openlucht wijnbar.
Met een glas en een plankje die uitgereikt wordt aan de ingang kun je de hele middag diverse wijn - spijs combinaties ontdekken. Laat je onder het genot van muziek, bourgondisch verwennen met overheerlijke kaasplankjes en culinaire gerechten! Veel wijnen te proeven met heerlijke hapjes en daarbij advies van onze vinologen....  Ook zal onze wijnwinkel `Parallel wijnen` gedurende de gehele dag geopend zijn.

Het belooft een gezellige middag te worden met vooral wijn uit Nederland, België, Duitsland en Italië.

Natuurlijk zal er ook muziek aanwezig zijn zodat je echt het gevoel krijgt in een wijnbar te zijn. Meld je alvast aan voor deze dag, nadere informatie volgt spoedig.  Tickets: €8,50 voor de entree (incl. glas)


Lazy Sonnie Afternoon, Festival 2022, Editie 5

 t/m

Het succes van alle voorgaande Lazy Sonnie Afternoon Festivals heeft ervoor gezorgd dat we ook dit jaar hier een vervolg op krijgen en wel op zondag 3 juli a.s.  vanaf 14:30 uur.
Na 2 jaar ´pauze´ vanwege de Corona perikelen hopen we voor dit jaar weer op een heus festival, buiten op het gras in de voortuin van la Sonnerie, Full Electric.  Een Festival dat na de successen van voorgaande jaren niet meer mag ontbreken op onze agenda.

Lazy Sonnie Afternoon kan melden dat er momenteel gewerkt wordt aan de line up voor dit buitenfestival. Afwisselend, nationaal en internationaal, bekend en onbekend, jong en oud. Net als in voorgaande jaren voor iedereen wat wils. Nieuwsgierig? We houden het nog even voor onszelf. Hou de berichtgeving in de gaten.


Lees meer over Lazy Sonnie Afternoon

Barbecue Spektakel 2022 ( vooraankondiging )

 t/m

Ook dol op barbecueën? Benieuwd naar de nieuwste trends en culinaire hoogstandjes?
Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus wordt bij Kloosterhotel la Sonnerie in het centrum van Son en Breugel het Barbecue-spektakel gehouden.
Met topkoks en gedreven teams, de lekkerste gerechten en de leukste trends. Gezelligheid is er ook volop met muziek en kindervermaak. Zie hoe de beste barbecue-masters het tegen elkaar opnemen tijdens het WBQA open Nederlandse BBQ kampioenschappen.
Verdere informatie volgt in de loop van het jaar
Toegang gratis

Lees meer over het Barbecue Spektakel

Wedding Event 2021

 t/m

Wedding Event in Kloosterhotel la Sonnerie, we help to make your dreams come true....

Always Forever organiseert vol enthousiasme een Trouw Beurs Event bij Kloosterhotel la Sonnerie.
Wat is nou leuker dan inspiratie opdoen voor je bruiloft bij de leukste trouwbeurzen in de regio? Bij ons geen agressieve verkooppraatjes maar eerlijke, enthousiaste ondernemers met passie voor hun vak. Betrouwbaarheid en een gemoedelijke sfeer staan voorop. Wij hebben de leukste bedrijven uit de trouwsector voor jullie verzameld. Laat je vrijblijvend informeren en inspireren voor jullie huwelijk. Terwijl je op onze trouwbeurs bent kan je ongestoord genieten van de bruidsmode die doorlopend wordt gepresenteerd op onze podia.

Kom kijken, proeven en rondneuzen, zondag 18 september van 11.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis, inclusief een goodiebag.  Wil je zeker zijn van deze goed gevulde goodiebag? Meld je vooraf aan, dan leggen wij hem voor je apart.

Voor meer informatie ga naar Always & Forever.

Voor meer informatie zie: