Tagesordnung

Lazy Sonnie Afternoon, BBQ Event 2020 ( afgelast ivm Corona )

 t/m

Na het grote succes van vorig jaar, waar de muziek verzorgd werd door het Canadees singer-songwriters-trio "the Good Lovelies" vindt op zondag 7 juni de 2e editie van het Lazy Sonnie BBQ Event plaats.

Een Lazy Sonnie Afternoon, anders dan jullie gewend zijn. De aanvang is nog steeds 15.30 uur, maar we verhuizen met ons podium naar buiten naar de sfeervolle Kapeltuin van La Sonnerie. Met daarin kraampjes met BBQ-hapjes, kan er onder het genot van een drankje genoten worden van puike akoestische live muziek, dit jaar verzorgd door de Amerikaanse Amelia White and the Blue Souvenirs. Een Lazy Sonnie Afternoon in zomerse sferen, waar u al welkom bent vanaf 14:00 uur.

De entree is vrij, maar om het kwalitatief hoogstaand programma van Lazy Sonnie Afternoon mogelijk te maken vragen wij via een tip jar (fooienpot, zoals in Amerika gebruikelijk is) een minimale bijdrage van € 5,00 pp

Reserveer deze datum alvast in uw agenda...!


      

Lees meer over Lazy Sonnie Afternoon

Lazy Sonnie Song Night @ HOME

 t/m

Beste vrienden van Lazy Sonnie Afternoon,

Ook ons akoestisch roots podium is natuurlijk stil komen te liggen door de nog steeds voordurende corona crisis en de daarbij behorende maatregelen. De LSA’s van maart en april en de Lazy Sonnie Song Night van 9 mei zijn inmiddels gecancelled. Tot onze spijt kan ook het BBQ event en ons festival van 5 juli geen doorgang vinden. Of en hoe het nieuwe seizoen vanaf september kan opstarten is momenteel nog helemaal niet duidelijk. 

Toch gaat Lazy Sonnie Afternoon niet bij de pakken neerzitten! Ook wij willen op een creatieve wijze omgaan met de (on-)mogelijkheden van deze tijd. Op zaterdagavond 4 juli presenteren wij vol trots:

Lazy Sonnie Song Night@home!
Een line up van 14 top artiesten, solo of duo, zal vanaf het vertrouwde podium in de kapelzaal van la Sonnerie steeds twee nummers spelen. De optredens zijn rechtstreeks te volgen via live stream verbinding en zal allerlei interactiviteit bevatten…. Op deze wijze blijven we muzikaal met elkaar in contact en kan iedereen in Son blijven genieten van top roots muziek. Nadere berichtgeving volgt!

Lees meer over Lazy Sonnie Afternoon

Lazy Sonnie Afternoon, Festival 2020, Editie 5 ( afgelast ivm Corona )

 t/m

Het succesvolle 4e Lazy Sonnie Afternoon Festival van vorig jaar heeft ervoor gezorgd dat we ook dit jaar hier een vervolg op krijgen en wel op zondag 5 juli a.s.  vanaf 14:30 uur
Ook dit jaar weer een heus festival, buiten op het gras in de voortuin van la Sonnerie, Full Electric.  Een Festival dat na de successen van voorgaande jaren niet meer mag ontbreken op onze agenda.

Lazy Sonnie Afternoon kan melden dat de line up voor dit buitenfestival in kannen en kruiken is. Afwisselend, nationaal en internationaal, bekend en onbekend, jong en oud. Net als in voorgaande jaren voor iedereen wat wils. Nieuwsgierig? We houden het nog even voor onszelf. Hou de berichtgeving in de gaten.

Band 1:  De Frits Philips Band ( Nederland )
Een swingende 60-er jaren coverband, inmiddels een begrip in het zuiden van het land waar ze op geen enkel belangrijk popevenement (mogen) ontbreken.... Het repertoire bestaat niet uit de geijkte mopjes die je al van iedereen hoort. Het is een mooie mix van bekende en wat minder bekende nummers uit die tijd, Stones, Kinks, Beatles, Spencer Davies etc. en flink wat nederbeat. Het resultaat is in ieder geval beentjes van de vloer!!!"

Band 2:  Steven Troch ( België ) 
Steven Troch, de swingende mondharmonica virtuoos met Matt T Mahony op gitaar, Liesbeth Sprangers op bas en Bernd Coene op drums.  Steven Troch Band is een solide vierkoppige band die eigentijdse Rhythm & Blues met ruwe randen speelt.

Band 3:  Bots ( Nederland )
De in Nederland en Duitsland bekende Nederlandse sociaal-geëngageerde popgroep BOTS is de 3e band op ons Festival, verwierf met name bekendheid door de hit "Zeven dagen lang" in 1976. Een muziekgroep met een interessant muzikaal arsenaal en eigen zicht op de gevestigde orde! Dat was Bots en dat botst nog steeds!

Band 4: Negritos ( Argentinië )
De Negritos mixen Latijns Amerikaanse roots muziek met Spaanse flamenco met een randje van rauwe rock. Hun scala aan liedjes brengt je van zachte meeslepende liefdes liedjes tot spattende energieke up-tempo folklore rock.

Band 5: King of the World ( Nederland )
Terug van weggeweest en hoe! Een nieuwe gitarist, nieuwe songs en een nieuw album Connected.
Volgens Bluesmagazine: “Conclusie: met dit imponerende album bewijst KOTW tot de top van de Nederlandse blueswereld te horen”  Een band die zichzelf heeft herontdekt en waar de klasse en energie vanaf druipt!  De landelijke waardering werd nog eens onderstreept door het winnen van diverse Blues Awards.

Lees meer over Lazy Sonnie Afternoon

Barbecue Spektakel 2020 ( afgelast ivm Corona )

 t/m

Ook dol op barbecueën? Benieuwd naar de nieuwste trends en culinaire hoogstandjes?
Op zaterdag 22 en zondag 23 augustus wordt bij Kloosterhotel la Sonnerie in het centrum van Son en Breugel het Barbecue-spektakel gehouden.
Met topkoks en gedreven teams, de lekkerste gerechten en de leukste trends. Gezelligheid is er ook volop met muziek en kindervermaak. Zie hoe de beste barbecue-masters het tegen elkaar opnemen tijdens het WBQA open Nederlandse BBQ kampioenschappen.
Verdere informatie volgt in de loop van het jaar
Toegang gratis

Lees meer over het Barbecue Spektakel

Keftival, mini-festival o.l.v. Kevin Bachus

 t/m

Muziekmiddag in de Kapelzaal van la Sonnerie onder leiding van de Sonse Kevin Bachus. De eerste 2 Keftival in 2018 en 2019 zijn dusdanig in smaak gevallen dat het dit jaar weer een vervolg krijgt.

De muzikale invulling van deze middag ligt in de handen van Kevin Bachus zelf, in samenwerking met diverse muzikale vrienden. Aan de exacte invulling van deze middag wordt momenteel nog gewerkt en zal zo spoedig mogelijk gepubliceerd worden.

Het mini-festival begint om 15:00 uur, inloop vanaf 14:30 uur
De entree voor deze middag is vrij

Lees meer over Kevin Bachus