Tagesordnung

Lazy Sonnie Afternoon, Sessie 2023 - JUNI, OUTDOOR

 t/m

Zoals uit de naam al blijkt ademt Lazy Sonnie Afternoon een relaxte sfeer uit.  Onder het genot van een drankje kan er genoten worden van puike akoestische live muziek.  Bij deze juni sessie verhuizen we met ons podium naar buiten, naar de Kapeltuin van la Sonnerie. In een intieme setting zullen daar, hopelijk onder een stralende zon, de optredens plaatsvinden. 

Wij vragen wij u om uiterlijk 15:00 uur aanwezig te zijn, zodat we klokslag 15:30 uur met het programma kunnen starten.  Na afloop van het concert kan er in de Kapeltuin van la Sonnerie nog  uitgebreid na geborreld worden waarbij ook de inwendige mens niet vergeten wordt. Onze huisband Caponata verzorgt daarbij de afterparty.

Het entertainment op deze middag wordt op deze middag verzorgd door.

Voor-programma: Nachteind (NL)
Een band uit Brabant welke met ervaren muzikanten is samengesteld rondom de, met 11 studio-albums productieve, singer-songwriter Dennis Wels. De Nederlandstalige teksten raken je in de kern, soms poëtisch, dan weer rauw en bijtend. Vaste bezoekers van Lazy Sonnie Afternoon hebben reeds kennis kunnen maken met Nachteind tijdens het festival van vorig jaar.

Hoofdact:   Amy LaVere & Will Sexton (USA)
Amy LaVere & Will Sexton (USA) Amy LaVere heeft een stem die zowel krachtig als breekbaar klinkt. Haar groovy contrabas, versierd met een uniek stemgeluid gaat een prachtig verbond aan met het schitterende gitaarspel van Will Sexton. Deze gitarist beweegt zich al van jongs af aan in de rijke muziekscene van Austin. Hij heeft talloze samenwerkingsverbanden en producties op zijn naam staan als songwriter, muzikant en producer met én voor grote namen als Waylon Jennings en Stephen Stills

Afsluiting:  Caponata
Huisband Caponata zal de betere nummers uit de jaren ‘60, ‘70 en ‘80 akoestisch versterkt vertolken. Caponata betekent in het Italiaans ratatouille en heeft diverse bekende Sonse en een enkele Eindhovense muzikant in de gelederen. Succes verzekerd.

De entree voor deze Lazy Sonnie middag bedraagt € 10,00. De vrijwillige bijdrage via zogenaamde tipyar komt hiermee uiteraard te vervallen.

Kom tijdig, vol is vol..!


Bestel hier uw tickets

Wijnfestijn - Editie 2

 t/m

Na het grote succes van ons 1e wijnfestijn hebben wij besloten om hier voor komend jaar een vervolg aan te geven. Noteer daarom zondag 11 juni alvast in uw agenda's

Het voorterrein van La Sonnerie zal dan wederom worden omgebouwd tot één grote openlucht wijnbar.
Met een glas en een plankje die uitgereikt wordt aan de ingang kun je de hele middag diverse wijn - spijs combinaties ontdekken. Laat je onder het genot van muziek, bourgondisch verwennen met overheerlijke kaasplankjes en culinaire gerechten! Veel wijnen te proeven met heerlijke hapjes en daarbij advies van onze vinologen....  Ook zal onze wijnwinkel `Parallel wijnen` gedurende de gehele dag geopend zijn.

Het belooft een gezellige middag te worden met vooral wijn uit Nederland, België, Duitsland en Italië.

Natuurlijk zal er ook muziek aanwezig zijn zodat je echt het gevoel krijgt in een wijnbar te zijn. Meld je alvast aan voor deze dag, nadere informatie volgt spoedig.

Tickets:
€ 12,00 in de voorverkoop ( incl. strippenkaart, glas met welkomstdrankje)
€ 15,00 aan de kassa ( incl. strippenkaart, glas met welkomstdrankje)

Houdt deze website in de gaten voor verdere informatie...! Bestel hier uw tickets in de voorverkoop

Lazy Sonnie Festival 2023, Editie 6

 t/m

Het succes van alle voorgaande Lazy Sonnie Afternoon Festivals heeft ervoor gezorgd dat we ook dit jaar hier een vervolg op krijgen en wel op zondag 2 juli a.s.  vanaf 14:30 uur. Een Full Electric Festival, buiten op het gras in de voortuin van la Sonnerie, Een Festival dat na de successen van voorgaande jaren niet meer mag ontbreken op onze agenda.

Lazy Sonnie Afternoon heeft er dit jaar wederom voor gezorgd dat er een fantastische lineup voor dit buitenfestival is samengesteld.  Afwisselend, nationaal en internationaal, bekend en onbekend, jong en oud. Net als in voorgaande jaren voor iedereen wat wils. Het festival wordt door niemand minder dan Gruppo Sportivo afgesloten.

JPK-band:
Jan Pieter Kuijten en zijn powertrio. Zij spelen rauwe bluesrock met een onvoorstelbare energie; eigen werk, maar ook uitstapjes naar Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix, Rory Gallacher, Johnny Winter en vele anderen.

Camilla Blue:
Camilla Blue staat voor Joyce Deijnen, de leadzangeres die samen met haar Nederlandse band onder deze naam optreedt. Camilla Blue brengt samen met haar band autobiografische songs die zweven tussen licht en donker. Iedere song schetst een eigen wereld. Camilla Blue heeft zich laten inspireren door grootheden als Leonard Cohen, David Bowie, Beth Hart en Nina Simone. De band was via de VPRO al op nationale tv te bewonderen.

Mrs. Hips:
De band rond zangeres Simone Roerade. Live zit de band beter in elkaar dan ooit. Met de nooit verzakende Simone als blakend middelpunt spelen drie sterke muzikale persoonlijkheden als begeleiders, maar ook als individuen mee. Simone was in de jaren '90 leadzangeres bij Candy Dulfers Funky Stuff en toerde met haar over de hele wereld. Met haar eigen band 'Hips' deed ze het daarna nog eens dunnetjes over en dat leverde haar zelfs een nummer 1-notering in Spanje op !

Ocobar:
een fameus trio uit Rotterdam, met de gebroeders Bart en Rob Wijtman op bas en drums en gitarist Cok van Vuuren, bekend van het tv-programma Holland Sport; ze hebben het podium gedeeld met Wilfried de Jong, Leo Blokhuis, Nico Dijkshoorn, Ricky Koole, Frank Lammers e.v.a. Op het Lazy Sonnie Festival komen ze als Ocobar's Bluesmachine: een met blues doordrenkte, dampende, dansende superset; de magie van het powertrio.

Gruppo Sportivo:
Één van Nederlands meest legendarische bands, bekend van Nederpopklassiekers als Hey Girl, Beep Beep Love, Tokyo, P.S. 78, Rock 'n Roll, Disco Really Made It en vele andere nummers. De bezetting van de band bestaat uit de karakteristieke frontman Hans Vandenburg (zang/gitaar) en de andere oerleden Peter Calicher (keyboards) en Max Mollinger (drums). Ook de blikvangers Lies Schilp en Inge Bonthond (beiden zang) zijn als de Bombitas weer van de partij. Tim Barning (bas) mag inmiddels een vaste waarde genoemd worden. Wouter Kiers (saxofoon) maakt deze keer zijn opwachting als 'special guest'.

De entree voor het festival bedraagt € 10,- Tickets zijn online te koop of aan de kassa van het festivalterrein.


Koop hier uw tickets

Barbecue Spektakel 2023 ( vooraankondiging )

 t/m

Ook dol op barbecueën? Benieuwd naar de nieuwste trends en culinaire hoogstandjes?

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus wordt bij Kloosterhotel la Sonnerie in het centrum van Son en Breugel het Barbecue-spektakel gehouden. Met topkoks en gedreven teams, de lekkerste gerechten en de leukste trends. Gezelligheid is er ook volop met muziek en kindervermaak. Zie hoe de beste barbecue-masters het tegen elkaar opnemen tijdens het WBQA open Nederlandse BBQ kampioenschappen.
Verdere informatie volgt in de loop van het jaar
Toegang gratis

Lees meer over het Barbecue Spektakel

Kapellenfestival, 40 jaar W'an Klank

 t/m

Op zondag 17 September organiseert blaaskapel W'an Klank uit Son en Breugel in samenwerking met la Sonnerie een Kapellenfestival in verband met hun 40 jarig bestaan.

Een 5-tal kapellen zullen bij mooi weer zullen acte de presence geven in de Kapeltuin van la Sonnerie. Bij minder cq slecht weer wordt er uitgewijkt naar de Kapelzaal. Uiteraard zal de jubilaris zelf ook

Nadere info omtrent dit Kapellenfestival volgt. Houdt daarvoor omze website of de website van W'an Klank in de gaten 

Naar de W'an Klank website