Tagesordnung

Culinaire Nieuwjaarswandeling, "Lazy Sonnie Walk"

 t/m

Door het grote succes van onze voorgaande wandelingen komen we in het nieuwe jaar met een vervolg hierop.  

Op zondag 24 januari a.s. organiseert la Sonnerie, nu in samenwerking met ons Lazy Sonnie Afternoon team,  wederom een culinaire wandeltocht. Ook deze keer heeft La Sonnerie een prachtige wandelroute laten maken waarbij u langs mooie plekjes van Son en Breugel wordt geleidt.

Tijdens de wandeling komt u langs een 4-tal zogenaamde "Take and Go Stops", waar wij u een culnair gerechtje en een drankje meegeven. Aansluitend vervolgt u uw wandeling naar de volgende stop.
De "Take And Go's" zijn bemand vanaf 12:30 uur tot 16:30 uur.

U schrijft zich vooraf in bij de receptie van la Sonnerie, waar u de wandelroute ontvangt en een 4-tal vouchers  voor de Stops onderweg. Zo kunt u zondag gemakkelijk vanuit thuis deze route oppakken op het door u gewenste punt voor deze wandeling van ongeveer 11,5 km. Omdat we gebruik maken van bestaande wandelknooppunten is het eenvoudig om, indien gewenst, deze route naar eigen inzicht in te korten.  

Moet hoeveel personen u tegelijk kunt wandelen, is afhankelijk van er na 17 januari mogelijk is, wij volgen daarin de RIVM Richtlijnen.  Kosten voor deelname aan deze wandeltocht bedragen € 32,50 p.p. incl. 4x een hapje en 4x een drankje.  Inschrijven via e-email: info@sonnerie.nl of telefonisch 0499-460222

Mocht de regen op zondag 24 januari met bakken uit de lucht vallen, dan kunt u een box met hapjes & drankjes via een drive-thru bij la Sonnerie afhalen, zodat u toch kunt genieten van alle lekkernijen.


Make-Away Diner - Diner Carnavalesk

 t/m

In combinatie met CV de Krutjesrapers organiseert La Sonnerie al jaren een Diner Carnavalesk in de Kapelzaal, een gezellige avond met lekker eten en carnavalesk entertainment.  Door de RIVM richtlijnen is dat momenteel helaas niet mogelijk.  

Als alternatief daarop komt la Sonnerie met een Carnavalesk Make-Away Diner, waarbij al het tijdrovende kookwerk al door keukenteam van La Sonnerie is voorbereidt.  Het enige dat u hoeft te doen is het menu op zaterdagmiddag 13 februari tussen 15:00 uur en 17:00 uur af te halen bij la Sonnerie en thuis de puntjes op de spreekwoordelijke "i" te zetten.  

Ook voor het carnavaleske entertainment heeft la Sonnerie een alternatief, bij het bestellen van het menu krijgt u de link van onze online streaming, waarbij verrassende artiesten voor de Carnavaleske invulling zorgen.

Menu: ( invulling volgt....)

De prijs van dit 4-gangen afhaalmenu plus amuse bedraagt slechts € 44,44 p.p, Onze Vinoloog Sommelier Marianne van den Hurk heeft er mooie passende wijn bij geselecteerd die u kunt bestellen a € 19,50 per fles.  

Wilt u op zondag 14 februari thuis van het menu van la Sonnerie genieten?  Reserveer snel om zeker te zijn van een heerlijke maaltijd bij u thuis..!.  Stuur een e-mail met het aantal personen naar info@sonnerie.nl.  Helaas kunnen we, omdat het een eenmalig evenement is, geen rekening houden met uitzonderingen.