Events

Keftival, mini-festival o.l.v. Kevin Bachus ( doorgeschoven naar 2021 )

 t/m

Muziekmiddag in de Kapelzaal van la Sonnerie onder leiding van de Sonse Kevin Bachus. De eerste 2 Keftival in 2018 en 2019 zijn dusdanig in smaak gevallen dat het dit jaar weer een vervolg krijgt.

De muzikale invulling van deze middag ligt in de handen van Kevin Bachus zelf, in samenwerking met diverse muzikale vrienden. Aan de exacte invulling van deze middag wordt momenteel nog gewerkt en zal zo spoedig mogelijk gepubliceerd worden.

Het mini-festival begint om 15:00 uur, inloop vanaf 14:30 uur
De entree voor deze middag is vrij

Lees meer over Kevin Bachus

Lazy Sonnie Afternoon, Sessie 2020 - NOVEMBER ( Afgelast ivm Corona )

 t/m

Zoals uit de naam al blijkt ademt Lazy Sonnie Afternoon een relaxte sfeer uit. De aanvang is steeds 15.30 uur, zaal is vanaf 15:00 uur geopend. Onder het genot van een drankje kan er genoten worden van puike akoestische live muziek. De entree is vrij, maar om het kwalitatief hoogstaand programma van Lazy Sonnie Afternoon mogelijk te maken vragen wij via een tip jar (fooienpot, zoals in Amerika gebruikelijk is) een minimale bijdrage van € 5,00 pp. Na afloop kan er in de Bar/Lounge van la Sonnerie nageborreld worden waarbij ook de inwendige mens niet vergeten wordt. Het is niet uitgesloten dat daar nog spontaan instrumenten ter hand worden genomen….

Op zondag 1 november wordt de november van het Lazy Sonnie Afternoon seizoen gehouden wordt, reserveer deze datum alvast in uw agenda, want dat wordt er een om nooit meer te vergeten.!

Het entertainment op deze middag wordt verzorgd door:
Hoofdprogramma: Bai Kamara Jr.(Sri Landa),
Voorprogramma:   Teun Beurskens (Son en Breugel, NL)
Ook deze middag is, zoals u van Lazy Sonnie Afternoon gewend bent, vrij toegankelijk, maar reserveren is verplicht, let op.. vol is vol..!!!!

      

Lees meer over Lazy Sonnie Afternoon

Diner met gastkok Koen van den Hurk

 t/m

In hartje Amsterdam staat het prestigieuze 5 sterren luxe hotel de L’europe met daarin restaurant Bord’Eau, bekroond met een Michelinster. Hier kookt sous-chef Koen van den Hurk doorgaans voor de gasten. Nu komt hij terug naar de plek waar het ooit allemaal begon;  Restaurant La Sonnerie in Son en Breugel.

Na het verlaten van La Sonnerie won Koen meermaals prijzen op de Nederlandse kampioenschappen koken, waaronder de gouden koksmuts met team Wollerich. 

Hij was werkzaam in sterrenzaken als De Leest*** (Vaassen), Aan de Poel** (Amstelveen) en Wollerich* (Sint-Oedenrode).  Nu is Koen 3 jaar werkzaam binnen Hotel de L’europe als senior sous-chef
van restaurant Bord’eau.  Hierdoor brengt hij een beetje Amsterdam naar Son en Breugel.

Zaterdag 14 november serveren we het diner van 17:00 tot uiterlijk 22:00 uur ( VOLGEBOEKT .. )
En zondag 15 november serveren we een uitgebreide lunch vanaf 13:00 uur
Prijs van het 5 gangen menu is € 69,95, incl. een aperitief en waterarrangement.

Helaas kunnen we, omdat het een eenmalig evenement is, geen rekening houden met uitzonderingen.

In de sfeervolle kapelzaal is er, rekening houdende met de richtlijnen van het RIVM, plaats voor maximaal 30 gasten.Reserveer dus snel om zeker te zijn van een tafel.  

Maak uw reservering helemaal compleet met overnachting in het hotel tegen een gereduceerde prijs. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Lees meer...

Lazy Sonnie Afternoon, Sessie 2020 - DECEMBER( onder voorbehoud )

 t/m

Zoals uit de naam al blijkt ademt Lazy Sonnie Afternoon een relaxte sfeer uit. De aanvang is steeds 15.30 uur, zaal is vanaf 15:00 uur geopend. Onder het genot van een drankje kan er genoten worden van puike akoestische live muziek. De entree is vrij, maar om het kwalitatief hoogstaand programma van Lazy Sonnie Afternoon mogelijk te maken vragen wij via een tip jar (fooienpot, zoals in Amerika gebruikelijk is) een minimale bijdrage van € 5,00 pp.  Na afloop kan er in de Bar/Lounge van la Sonnerie nageborreld worden waarbij ook de inwendige mens niet vergeten wordt. Het is niet uitgesloten dat daar nog spontaan instrumenten ter hand worden genomen….

Op zondag 4 december de December-editie van het Lazy Sonnie Afternoon seizoen gehouden.
Deze editie zal plaatsvinden in de Kapelzaal van la Sonnerie, volgens de RIVM richtlijnen / procedures.
Wij hebben voor iedereen zitplaatsen, aan hoge en lage tafels.  Reserveren is voor deze middag noodzakelijk via de receptie van la Sonnerie 0499-460222 of via mail:  info@sonnerie.nl

Inloop op zondagmiddag is alleen mogelijk, mochten er nog plaatsen overblijven, vol-is-vol

Het entertainment op deze middag wordt verzorgd door:
Hoofdprogramma: Lenny Kuhr (Nederland ),
Afterparty:             Caponata ( NL, Son en Breugel )

Lees meer over Lazy Sonnie Afternoon

BBQ- Team de Daltons presenteert: Winterbarbcue

 t/m

Zaterdag 12 december a.s. organiseert BBQ-team de Daltons een barbecue-avond in la Sonnerie met als thema "Whisky, Wild en BBQ".  Deze avond start om 17:00 uur en duurt tot 21:30 uur. De kosten voor deze 4-gangen barbecue-avond bedragen € 60,00 p.p. incl. een Whisky proef arrangement. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Inschrijving via de receptie van la Sonnerie ( 0499-460222 ) of via info@sonnerie.nl 

Lees meer...