Events

Oranjewandeling,

 t/m

Door het grote succes van onze voorgaande wandelingen komen wij met Koningsdag met een vervolg hierop.  

Op Koningsdag, dinsdag 27 april organiseert la Sonnerie, deze keer in samenwerking met het Oranje comité,   wederom een gezellige wandeltocht. Wederom heeft La Sonnerie een prachtige wandelroute laten maken waarbij u langs mooie plekjes van Son en Breugel wordt geleidt.

U start uw individuele wandeling bij la Sonnerie op het door u gewenste tijdstip met een koffie to go en een lekker gebakje. Vervolgens krijgt ieder van u een goed gevuld rugzakje mee .

Als afsluiting van uw wandeling serveren wij bij la Sonnerie een soepje en een drankje.  Deze Stop & Go is bemand van 12:00 - 17:00 uur. Ook wordt uw rugzakje weer gevuld met een heerlijk borrelpakket voor thuis.

U schrijft zich vooraf in bij de receptie van la Sonnerie. Omdat we gebruik maken van bestaande wandelknooppunten is het eenvoudig om, indien gewenst, deze route naar eigen inzicht in te korten.  

Met hoeveel personen u tegelijk kunt wandelen, is afhankelijk van de dan geldende RIVM Richtlijnen. Informeer bij onze receptie naar de kosten voor deelname aan deze wandeltocht.
Voor kinderen tot 12 jaar hebben wij een speciaal kinderarrangement. .

Inschrijven via e-email: info@sonnerie.nl of telefonisch 0499-460222.

Ga voor het online inschrijven naar onze Belle Fraiche pagina