Events

Lazy Sonnie Afternoon, Sessie 2020 - APRIL ( Nieuwe datum volgt...!! )

 t/m

Zoals uit de naam al blijkt ademt Lazy Sonnie Afternoon een relaxte sfeer uit. De aanvang is steeds 15.30 uur, zaal is vanaf 15:00 uur geopend. Onder het genot van een drankje kan er genoten worden van puike akoestische live muziek. De entree is vrij, maar om het kwalitatief hoogstaand programma van Lazy Sonnie Afternoon mogelijk te maken vragen wij via een tip jar (fooienpot, zoals in Amerika gebruikelijk is) een minimale bijdrage van € 5,00 pp. Na afloop kan er in de Bar/Lounge van la Sonnerie nageborreld worden waarbij ook de inwendige mens niet vergeten wordt. Het is niet uitgesloten dat daar nog spontaan instrumenten ter hand worden genomen….

Op zondag 5 april wordt de april-editie van het Lazy Sonnie Afternoon seizoen gehouden wordt, reserveer deze datum alvast in uw agenda, want dat wordt er een om nooit meer te vergeten.!

Het entertainment op deze middag wordt verzorgd door:
Hoofdprogramma: Ernst Jansz  (Nederland), oa. bekend van CCC Inc. en Doe Maar.
Voorprogramma:   Amanda Collis (Nederland)
Ook deze middag is, zoals u van Lazy Sonnie Afternoon gewend bent, vrij toegankelijk

      

Lees meer over Lazy Sonnie Afternoon

Paasbrunch 1e paasdag

 t/m

Paasbrunch la Sonnerie

Op zondag 12 april organiseert la Sonnerie wederom een gezellige Paasbrunch. zodat u met de hele familie kunt genieten van deze gezellige dag. Wij ontvangen u graag om 12.00 uur waarna u kunt genieten van warme en koude gerechten in buffetvorm.  Als afsluiter mag het dessertbuffet natuurlijk niet ontbreken! Bij mooi weer serveren we de brunch, lekker buiten op ons terras.

Zie inhoud van onze paasbrunch


Paasbrunch Volwassenen € 34,00    
Kinderbrunch t/m 12 jaar  € 17,50

Paasdiner 1e en 2e paasdag

 t/m

Tijdens het gehele Paasweekend kunt u vanaf 18:00 in ons restaurant terecht voor uw à la carte diner.  Naast diverse koude voorgerechten, warme voorgerechten en soepen, vindt u ook heerlijke vlees- en visgerechten op onze menukaart.

Daarnaast kunt u ook genieten van een Speciaal 4-gangen Paasmenu, voor € 47,50 per persoon, inclusief een Paas aperitief.   Voor de kinderen serveren wij een 3-gangen Paasmenu a € 17,50 p.p.
 
Reserveer nu!


Lees meer...

Wijnklas, thema Pinot Noir, de rode wijn met vele gezichten

 t/m

Maandelijks organiseert Marianne van den Hurk, gastronoom-sommelier en RV vinoloog, interessante workshops in Kloosterhotel la Sonnerie. Tijdens deze workshops, die één avond duren, wordt u op een gezellige en informele wijze geïnformeerd over diverse leerzame onderwerpen.
Tijdens de workshop op woensdag 15 april wordt u bijgepraat over de Pinot Noir, de rode wijn met vele gezichten.
De kosten voor deze workshop bedragen € € 42,50 p.p., te voldoen bij aanvang van de workshop

Aanmelden via: E-mail: info@sonnerie.nl of  telefoon: 0499-460222

Lazy Sonnie Song Night

 t/m

Noteer deze datum nu al in uw agende, vanwege het grote succes van de voorgaande edities in 2018, krijgt de LAZY SONNIE SONG NIGHTook in 2020 een vervolg.

Op zaterdag 09 mei a.s. is het zover, tussen 21:00 - 23:30 uur treden zo'n diverse op! In een continue stroom is het een komen en gaan van artiesten die solo, duo of als trio twee nummers ten gehore brengen. De toegang is zoals u van Lazy Sonnie Afternoon gewend bent vrij. Wel wordt er tijdens de optredens via een tip jar (fooienpot, zoals in Amerika gebruikelijk is) een vrijwillige bijdrage gevraagd om de activiteiten van Lazy Sonnie mogelijk te kunnen maken.

Vanaf 23:30 uur gaat de Songnight over in een gezellige buurt- en dansavond, onder leiding van DJ Peter Janssen.

Lees meer over Lazy Sonnie Afternoon

Lazy Sonnie Afternoon, BBQ Event 2020

 t/m

Na het grote succes van vorig jaar, waar de muziek verzorgd werd door het Canadees singer-songwriters-trio "the Good Lovelies" vindt op zondag 7 juni de 2e editie van het Lazy Sonnie BBQ Event plaats.

Een Lazy Sonnie Afternoon, anders dan jullie gewend zijn. De aanvang is nog steeds 15.30 uur, maar we verhuizen met ons podium naar buiten naar de sfeervolle Kapeltuin van La Sonnerie. Met daarin kraampjes met BBQ-hapjes, kan er onder het genot van een drankje genoten worden van puike akoestische live muziek, dit jaar verzorgd door de Amerikaanse Amelia White and the Blue Souvenirs. Een Lazy Sonnie Afternoon in zomerse sferen, waar u al welkom bent vanaf 14:00 uur. 

De entree is vrij, maar om het kwalitatief hoogstaand programma van Lazy Sonnie Afternoon mogelijk te maken vragen wij via een tip jar (fooienpot, zoals in Amerika gebruikelijk is) een minimale bijdrage van € 5,00 pp

Reserveer deze datum alvast in uw agenda...!


      

Lees meer over Lazy Sonnie Afternoon

Lazy Sonnie Afternoon, Festival 2020, Editie 5

 t/m

Het succesvolle 4e Lazy Sonnie Afternoon Festival van vorig jaar heeft ervoor gezorgd dat we ook dit jaar hier een vervolg op krijgen en wel op zondag 5 juli a.s.  vanaf 14:30 uur
Ook dit jaar weer een heus festival, buiten op het gras in de voortuin van la Sonnerie, Full Electric.  Een Festival dat na de successen van voorgaande jaren niet meer mag ontbreken op onze agenda.

Lazy Sonnie Afternoon kan melden dat de line up voor dit buitenfestival in kannen en kruiken is. Afwisselend, nationaal en internationaal, bekend en onbekend, jong en oud. Net als in voorgaande jaren voor iedereen wat wils. Nieuwsgierig? We houden het nog even voor onszelf. Hou de berichtgeving in de gaten.

Band 1:  De Frits Philips Band ( Nederland )
Een swingende 60-er jaren coverband, inmiddels een begrip in het zuiden van het land waar ze op geen enkel belangrijk popevenement (mogen) ontbreken.... Het repertoire bestaat niet uit de geijkte mopjes die je al van iedereen hoort. Het is een mooie mix van bekende en wat minder bekende nummers uit die tijd, Stones, Kinks, Beatles, Spencer Davies etc. en flink wat nederbeat. Het resultaat is in ieder geval beentjes van de vloer!!!"

Band 2:  Steven Troch ( België ) 
Steven Troch, de swingende mondharmonica virtuoos met Matt T Mahony op gitaar, Liesbeth Sprangers op bas en Bernd Coene op drums.  Steven Troch Band is een solide vierkoppige band die eigentijdse Rhythm & Blues met ruwe randen speelt.

Band 3:  Bots ( Nederland )
De in Nederland en Duitsland bekende Nederlandse sociaal-geëngageerde popgroep BOTS is de 3e band op ons Festival, verwierf met name bekendheid door de hit Zeven dagen lang in 1976. Een muziekgroep met een interessant muzikaal arsenaal en eigen zicht op de gevestigde orde! Dat was Bots en dat botst nog steeds!

Band 4: Negritos ( Argentinië )
De Negritos mixen Latijns Amerikaanse roots muziek met Spaanse flamenco met een randje van rauwe rock. Hun scala aan liedjes brengt je van zachte meeslepende liefdes liedjes tot spattende energieke up-tempo folklore rock.

Band 5: King of the World ( Nederland )
Terug van weggeweest en hoe! Een nieuwe gitarist, nieuwe songs en een nieuw album Connected.
Volgens Bluesmagazine: “Conclusie: met dit imponerende album bewijst KOTW tot de top van de Nederlandse blueswereld te horen”  Een band die zichzelf heeft herontdekt en waar de klasse en energie vanaf druipt!  De landelijke waardering werd nog eens onderstreept door het winnen van diverse Blues Awards.

Lees meer over Lazy Sonnie Afternoon

Barbecue Spektakel 2020

 t/m

Ook dol op barbecueën? Benieuwd naar de nieuwste trends en culinaire hoogstandjes?
Op zaterdag 22 en zondag 23 augustus wordt bij Kloosterhotel la Sonnerie in het centrum van Son en Breugel het Barbecue-spektakel gehouden.
Met topkoks en gedreven teams, de lekkerste gerechten en de leukste trends. Gezelligheid is er ook volop met muziek en kindervermaak. Zie hoe de beste barbecue-masters het tegen elkaar opnemen tijdens het WBQA open Nederlandse BBQ kampioenschappen.
Verdere informatie volgt in de loop van het jaar
Toegang gratis

Lees meer over het Barbecue Spektakel