Bruidsarrangement

Breng uw huwelijksnacht door in 1 van de 2 de romantische bruidskamers van La Sonnerie, een exclusief hotel in een sfeervol kloostergebouw.

Bij aankomst wacht u een warm onthaal met een glaasje champagne om te toasten op uw geluk. De romantische kamer is voorzien van een fraaie badkamer met een tweepersoons-bubbelbad.

De bruidskamer is voorzien van rijke draperieen en wordt opgefleurd met verse bloemen. Delicate hapjes en drankjes vormen de finishing touch van de sfeeervolle ambiance. De volgende ochtend worden de wittebroodsweken feestelijk gestart met een op de kamer geserveerd champagneontbijt.

Of breng uw huwelijksnacht door in onze exclusieve tuinvilla, gelegen in de kloostertuin op de begane grond. Hierbij heeft u 's zomers de mogelijkheid om de volgende ochtend lekker buiten te ontbijten. De sfeervolle en luxe ingerichte suite biedt u een schitterend einde van deze speciale dag.

Inhoud arrangement:

  • Ontvangst met glaasje champagne.
  • Luxe hapjes op de kamer geserveerd, incl. flesje wijn
  • Verse bloemen op de kamer
  • 1x Overnachting in de Royal Luxe kamer of in de tuinsuite.
  • Uitgebreid champagneontbijt op de kamer geserveerd

De check-out tijd voor uw bruidsarrangement ligt de volgende ochtend tussen 11:00 en 12:00, maar op zondagochtend heeft u de mogelijkheid uw arrangement uit te breiden middels een Lazy Sunday toeslag. De check-out wordt daarmee verlengt naar 17:00 uur.

De kosten voor dit arrangement bedragen € 209,00
Uitbreiding Lazy Sunday  € 25,00