Feesten

La Sonnerie als feestlocatie is anders, écht anders. Dit hotel-restaurant in hartje Son, 5 km. boven Eindhoven, is gehuisvest in een voormalig klooster. Opvallend van buiten, opvallend anders van binnen.

La Sonnerie beschikt over 38 prachtige kamers, voorzien van alle comfort, een riante bar / lounge, verschillende (vergader)zalen, zoals de voormalige kapel die omgetoverd is tot een ruime feest-, presentatie- en vergaderruimte, en een uitstekend Brasserie voor lunch en diner. Maar de belangrijkste voorziening blijft Gastvrijheid met een hoofdletter "G".  Dat staat voorop bij la Sonnerie.

Trouwlocatie la Sonnerie, alles onder één dak

Stijlvol trouwen op onze locatie, aansluitend een receptie houden in de bijbehorende Kapeltuin en 's avonds, na de maaltijd in onze Refterzaal, een gezellig feest in onze Kapelzaal en een overnachting voor uzelf en uw gasten - het kan allemaal!

De Kapelzaal, met zijn gotische glas-in-lood ramen, heeft een intiem en sfeervol karakter. Hij biedt ruimte aan maximaal 150 personen, maar ook kleinere groepen raken er niet snel in verdwaald. Door de aanwezigheid van het oude altaar is er een 'podium' aanwezig waardoor het bruidspaar die extra aandacht krijgt waar ze op deze speciale dag recht op hebben.

Elke werkdag en zaterdag kunnen er huwelijkssluitingen plaatsvinden. De reservering van de Kapelzaal dient te geschieden via de receptie van la Sonnerie (0499-460222) (maximaal 1 jaar van tevoren)

Het bespreken van de trouwambtenaar is het enige onderdeel dat wij niet voor u uit handen kunnen nemen. U kunt hiervoor contact opnemen met de gemeente Son en Breugel (0499-491491)

Wilt u uw huwelijk ook laten inzegenen of in een sfeervolle viering aan uw trouwbelofte een bijzonder karakter geven?
Onze Kapelzaal biedt daartoe een unieke mogelijkheid. Zo maakt u van uw trouwplechtigheid een bijzonder hoogtepunt van de dag.

Het bezichtigen van de trouwzaal is alleen mogelijk na een telefonische afspraak met de receptie van la Sonnerie op 0499-460222.
Wilt u meer informatie of wilt u de mogelijkheden bespreken in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek? Maak dan tevens een telefonische afspraak met de receptie.

Het tarief voor de huwelijksvoltrekking bestaat uit twee delen, een voor de gemeente en een voor de trouwlokatie.

De kosten voor de huwelijks-voltrekking in la Sonnerie zijn afhankelijk van het gekozen arrangement:
1. Huwelijksvoltrekking
2. Huwelijksvoltrekking & Diner of receptie
3. Huwelijksvoltrekking & Gehele dag

Voor meer informatie kunt u ons informatiemap opvragen. Middels die documentatie kunnen wij u een indruk geven van de mogelijkheden bij la Sonnerie.

Daar iedere gelegenheid een unieke gebeurtenis op zich is, willen wij uw wensen graag persoonlijk (op afspraak) met u bespreken.

Graag tot ziens in la Sonnerie!

Brabantse Kloosterbrunch a € 24,50 p.p.

Dagsoep, Heldere soep, bijv. runderbouillon, Luxe belegde minibroodjes met:
Ham, kaas, zalm, brie, kipfilet, Brabants Worstenbroodje, Minigebak op etagères op tafel. Inclusief koffie/thee. ( vanaf 8 personen)