Golf

Kloosterhotel la Sonnerie heeft voor de golf-liefhebbers een speciaal Golfarrangement samengesteld in samenwerking met de golfbaan Stippelberg in Bakel en golfbaan de Gulbergen in Nuenen. U logeert en dineert in la Sonnerie waar chefkok Hans van de Loo al meer dan 25 jaar furore maakt in de keuken en zorgt voor een culinaire maaltijd.

Golfbaan de Stippelberg:
Golfbaan de Stippelberg is ontworpen door golfbaan architect Michiel van der Vaart met medewerking van collega’s Gerard Jol en Philip Spogard van Jol Golf Design.  De 18-holes baan (Championship Course), is onderverdeeld in negen holes voorzien van voornamelijk heideplanten en negen holes gelegen langs grote waterpartijen. Dat brengt de nodige variatie met zich mee.  Hole 8 is met 536 meter (backtee) de langste van deze 6116 meter lange baan die vier par 5, negen par 4 en vijf par 3 holes telt.

Golf de Gulbergen, golfen op het dak van Brabant
Golf de Gulbergen is een prachtige, uitdagende 18-holes golfbaan met een, voor Nederland, uniek karakter. De baan is (deels) aangelegd op een afgedekte berg van reststoffen waardoor hoogteverschillen zijn ontstaan die je doorgaans alleen op buitenlandse banen aan zult treffen. De twee imposante par 4 holes op het hoogste punt (het dak) van Brabant geven iedere golfer de ultieme golfkick. De hieropvolgende par 3, die we met recht de signature hole van de Gulbergen mogen noemen, is met een hoogteverschil van 45 meter (!) een ware golfsensatie.

Mail naar info@sonnerie.nl voor uw prijsaanvraag