Hotel

COVID_19

Het Coronavirus heeft ons allemaal in de greep, maar gelukkig is er toch nog steeds veel mogelijk!
Wist u bijvoorbeeld dat ons Hotel en bijhorende restaurant volgens de meest recente Noodverordening normaal geopend mag zijn en dat wij voor onze hotelgasten volgens de RIVM richtlijnen ontbijt, lunch en diner mogen serveren. Uiteraard Corona-proof. 


Ontbijt serveren wij vanaf ons ontbijtbuffet, waarbij de gast op de hotelkamer het ontbijt nuttigt.
Lunch en diner bezorgen wij aan de hotelkamerdeur, zodat ook hier de gast het op de kamer nuttigt.

Ons personeel volgt strikt de regels van het RIVM voor zowel uw als voor onze eigen veiligheid. Dus wanneer u zich goed voelt bent u van harte welkom bij ons. Voelt u zich ziek of niet helemaal lekker? Dan verwelkomen wij u graag een andere keer.

Bekijk hier ons speciale  Winter arrangement ( Corona Proof ) 

Met vriendelijke groet,

Addy & Marianne
Hans & Arianne 

Kloosterhotel La Sonnerie is een oase van rust.
Het hotel beschikt over 38 kamers. Geen van deze kamers is hetzelfde en dat maakt ons ook zo uniek.

Kloosterhotel la Sonnerie, is gevestigd in het voormalig klooster van de Zusters der Liefde.
Op tien minuten gaans van het hotel is het heerlijk fietsen op de landelijke wegen, waarbij la Sonnerie u kan helpen met fietsroutes gebruik makend van de fiets-knooppunten die door geheel Brabant lopen. 

Een dagje Eindhoven behoort tevens tot de mogelijkheden. Eindhoven Centrum, op slechts 6 kilometer afstand, heeft veel te bieden: de Bijenkorf, het fraaie winkelcentrum De Heuvel Galarie, het Daf Museum, het Van Abbe museum voor moderne kunst, het Philips lichtmuseum, het Holland Casino, de mooie parken met in een daarvan het Prehistorisch Huis en tal van andere zaken.

Klooster Arrangement ( 2-daags )

Geniet van een relaxed arrangement in Kloosterhotel la Sonnerie, gevestigd in het voormalig klooster van de Zusters der Liefde. U overnacht in de voormalige kamers van Zuster Helena, Zuster Godeliva of Zuster Clementine, terwijl u het bijbehorende diner nuttigt in onze Brasserie, die gevestigd is in de oude meisjesschool, waar de nonnen vroeger zelf les gaven.
De volgende ochtend ontbijt u heerlijk in onze Refterzaal.

Inhoud arrangement:
- Aperitief
- 3-gangen verrassingsmenu, bij mooi weer buiten op ons terras, incl. 2 glazen bier / huiswijn / fris
- Afsluitend kopje koffie met friandises
- 1x Overnachting in een luxe Kloosterkamer
- 1x Ontbijtbuffet in onze Refterzaal

Check de beschikbaarheid / prijzen


Dommeldal Arrangement ( 3-daags )

U logeert 2 nachten in het Kloosterhotel la Sonnerie, gevestigd in centrum van Son en Breugel, in het voormalig klooster van de Zusters der Liefde. Vanuit het hotel zijn diverse fietsroutes beschikbaar door het Brabantse land. Er zijn diverse fiets- en wandelmogelijkheden langs de Dommel, die vlak achter het hotel loopt.

Tevens is het mogelijk, in samenwerking met Rofra Valkenswaard, om een kanotocht over de Dommel te maken, van Breugel naar St. Oedenrode. Dit dient u dan wel tijdig te reserveren.

Inhoud arrangement:
Aperitief
- 1x 3-gangen verrassingsmenu, bij mooi weer buiten op ons terras
- 2x Overnachting in een luxe Kloosterkamer
- 2x Ontbijtbuffet in onze Refterzaal

Check de beschikbaarheid / prijzen

Culinair Arrangement ( 3-daags )

Laat u zich tijdens uw 3 daags verblijf ( 2 nachten ) verrassen door de keuken van het Kloosterhotel la Sonnerie, waar chefkok Hans van de Loo de scepter zwaait. Bij mooi weer bestaat de mogelijkheid om heerlijk buiten te eten op één van onze terassen, rustig gelegen aan de Grote Beek.

Vanuit het hotel bent u in 5 minuten in het hartje van Eindhoven, met zijn winkels, en diverse musea, zoals bv het van Abbe museum, Philips Museum, het DAF Museum of het Prehistorisch Dorp. 

Inhoud arrangement:
- 1x 3-gangen verrassingsmenu, bij mooi weer buiten op ons terras, op dag van aankomst
- 2x Overnachting in een luxe Kloosterkamer
- 2x Ontbijtbuffet in onze Refterzaal

Check de beschikbaarheid / prijzen

Bruidsarrangement

Breng uw huwelijksnacht door in 1 van de 2 de romantische bruidskamers van La Sonnerie, een luxe kamer hotel in een sfeervol kloostergebouw.

Bij aankomst wacht u een warm onthaal met een glaasje champagne om te toasten op uw geluk. De romantische kamer is voorzien van een mooie badkamer met een tweepersoons-bubbelbad.
De bruidskamer is voorzien van rijke draperieen en wordt opgefleurd met verse bloemen. Delicate hapjes en drankjes vormen de finishing touch van de sfeeervolle ambiance. De volgende ochtend worden de wittebroodsweken feestelijk gestart met een op de kamer geserveerd champagneontbijt.

Of breng uw huwelijksnacht door in onze exclusieve tuinvilla, gelegen in de kloostertuin op de begane grond. Hierbij heeft u 's zomers de mogelijkheid om de volgende ochtend lekker buiten te ontbijten. De sfeervolle en luxe ingerichte suite biedt u een schitterend einde van deze speciale dag.

Inhoud arrangement:
- Ontvangst met glaasje champagne.
- Luxe hapjes op de kamer geserveerd, incl. flesje wijn
- Verse bloemen op de kamer
- 1x Overnachting in de Royal Luxe kamer of in de tuinsuite.
- Uitgebreid champagneontbijt op de kamer geserveerd

De check-out tijd voor uw bruidsarrangement ligt de volgende ochtend tussen 11:00 en 12:00, maar op zondagochtend heeft u de mogelijkheid uw arrangement uit te breiden middels een lazy sunday toeslag. De check-out wordt daarmee verlengt naar 17:00 uur.

Check de beschikbaarheid / prijzen


Thermen Arrangement ( 2-daags )

Dit arrangement, in samenwerking met Thermae Son is een bijzonder fijne escape van de drukte van alledag. Thermae Son ligt gelegen in het groene groene Dommeldal, aan de rand van Son en Breugel, om ongeveer 1km afstand van het hotel. Hier geniet u van alle luxe die u zich wenst. U kunt zelf bij dit prachtige sauna-, wellness- en beautyresort reserveren voor diverse behandelingen via tel 0499-476383. 

Inhoud arrangement:
- Entree Thermae Son incl gebruik van badjas, slippers en handdoeken en
 koffie of thee bij aankomst
- 1x 3-gangen verrassingsmenu, bij mooi weer buiten op ons terras
- 1x Overnachting in een Kloosterkamer
- 1x Ontbijtbuffet in onze Refterzaal

Check de beschikbaarheid / prijzen

Wollerich Arrangement ( 2-daags )

Met ons tweedaags sterarrangement hebben wij een samenwerking met Restaurant Wollerich in St. Oedenrode, in het bezit van 1 Michelinster. U logeert in een luxe kloosterkamer in het voormalig Klooster van de Zusters der Liefde.

Wij zorgen voor vervoer van/naar Restaurant Wollerich, waardoor u tijdens het diner samen van een drankje kunt genieten. Na het heerlijke diner kunt u tot rust komen in een van onze kamers en de dag erna genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Bij mooi weer serveren wij het ontbijt op ons intieme binnenterras onder de boom.

Check de beschikbaarheid / prijzen