Koen

In hartje Amsterdam staat het prestigieuze 5 sterren luxe hotel de L’europe met daarin restaurant Bord’eau, bekroond met een Michelinster. Hier kookt sous-chef Koen van den Hurk doorgaans voor de gasten. Nu komt hij terug naar de plek waar het ooit allemaal begon;  Restaurant La Sonnerie in Son en Breugel.

Na het verlaten van La Sonnerie won Koen meermaals prijzen op de Nederlandse kampioenschappen koken, was hij werkzaam in sterrenzaken als De Leest*** (Vaassen), Aan de Poel** (Amstelveen) en Wollerich* (Sint-Oedenrode). Nu is Koen 3 jaar werkzaam binnen Hotel de L’europe als senior sous-chef van restaurant Bord’eau. 

Hierdoor brengt hij een beetje Amsterdam naar Son en Breugel.

Zaterdag 14 november serveren we het diner van 17:00 tot uiterlijk 22:00 uur
En zondag 15 november serveren we een uitgebreide lunch vanaf 13:00 uur

Prijs van het 5 gangen menu is € 69,95, incl. een aperitief en waterarrangement.
Helaas kunnen we, omdat het een eenmalig evenement is, geen rekening houden met uitzonderingen.

In de sfeervolle kapelzaal is er, rekening houdende met de richtlijnen van het RIVM, plek voor maximaal 30 gasten. Reserveer dus snel om zeker te zijn van een tafel.  Maak uw reservering helemaal compleet met overnachting in het hotel tegen een gereduceerde prijs. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Reserveren kan via:
Telefonisch: 0499 460222
Mail: info@sonnerie.nl