Sylvesterparty ( VOLGEBOEKT..!! )

Vier samen het begin van het nieuwe jaar in een prachtige accommodatie. Hotel Restaurant la Sonnerie presenteert een avond met overheerlijk eten, drinken, geweldige muziek en natuurlijk een toost op het nieuwe jaar. Begin het nieuwe jaar spetterend met een geweldige avond. 

Sinds jaar en dag organiseert Hotel Restaurant la Sonnerie op oudjaarsavond een uniek oud-en-nieuw feest middels een spectaculaire Sylvesterparty. Dit jaar vindt dit plaats op dinsdagavond 31 december.

Wij ontvangen u tussen 19:00 en 20:00 uur in Hotel la Sonnerie met een welkomstdrankje, waarna de avond van start gaat met met een uitgebreid dinerbuffet, waarbij u volop keuze heeft uit vis, vlees en vegetarische gerechten. Het diner wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet, zodat een goede bodem is gelegd om de avond tot een geweldig feest te maken.

U komt niets tekort deze avond, wij zorgen voor onbeperkt drankjes en hapjes tijdens de avond, met uiteraard een glaasje bubbels om klokslag 24:00 uur. De muziek op deze avond wordt ingevuld door live artiesten, terwijl een DJ zorgt voor de verdere muzikale invulling. Het einde van deze Sylvesterparty staat gepland om 03:00 uur.

Onze artiesten op de Sylvesteravond 2018 waren Ferry de Lits en Arjon Oostrom.
Wij houden u op de hoogte betreffende het entertainment van dit jaar.

Sylvesterparty

Entree alleen middels kaartverkoop,deze kunt u boeken via de receptie (0499-460222)
van het hotel of via info@sonnerie.nl.  De kosten voor deze avond bedragen :

Volwassenen: € 135,00 per persoon
Kinderen tot 16 jaar: €75,00 per kind

Overnachting

Voor een overnachting kunt u telefonisch contact opnemen via onze receptie: 0499-460222
Kosten:
€ 117,50 per standaard tweepersoonskamer inclusief ontbijt
€ 137,50 per luxe  tweepersoonskamer inclusief ontbijt